Passie 4 Food

Mijn interesse voor voeding heb ik in mijn jeugdjaren ontwikkeld. Als kind stond ik al naast de stoof van mijn oma om haar kookkunsten te bewonderen. Later ben ik gaan inzien dat de kwaliteit van het gekozen voedsel, de manier waarop het gesneden is, de lengte van de kooktijd, de hoeveelheid kruiden, de wijze waarop een maaltijd op tafel wordt gepresenteerd en de smaak en geur, stuk voor stuk essentiële factoren zijn. Om een smakelijke maaltijd te bereiden, dienen al die factoren op orde te zijn. Een goede kok moet deze factoren stuk voor stuk in de vingers hebben om zijn gasten optimaal in de watten te kunnen leggen.

Mijn Passie voor koken ben ik gaan verbreden door in het najaar van 2014 de één-jarige opleiding tot Natuurvoedingskok te volgen. Naast kennis van de ingrediënten, heb ik bovendien inzicht gekregen in de energetische werking van voeding op de meest voorkomende menselijke condities.

Ik kook graag voor iedereen. Van individu tot grote groep en van een select gezelschap tot een diner-voor-twee. Voor mijn buurtgenoten bereid ik regelmatig gerechten. Deze gerechten kunnen, tegen betaling van een kleine vergoeding, bij mij thuis worden afgehaald. Voor de minder valide medemens onder ons, breng ik in overleg de maaltijden tot aan de keukentafel. Mijn maaltijden zijn via de website van “thuis afgehaald” te bestellen. Ik heb een cursus Hygiënecode HACCP afgerond en pas deze volledig toe.

Een aantal van mijn gerechten heb ik gepubliceerd op mijn pagina. Ik nodig je uit om een kijkje te nemen. Laat je inspireren!

Ben je voldoende in de verleiding gebracht en wil je me inhuren voor een evenement of een maaltijd op maat, neem dan contact met me op!