Over Passies

Hé hallo! Welkom, ik ben Jeanne Korsten, het gezicht achter Passies. Ik heb ruim 25 jaar ervaring als leidinggevende, coach en manager binnen het bedrijfsleven. Naast mijn werk heb ik jarenlang gewerkt binnen de horeca en ben ik rond mijn 33ste levensjaar begonnen met mijn zoektocht naar mijn innerlijke drijfveren. Tijdens deze zoektocht ben ik mooie mensen op mijn pad tegengekomen, die mij uiteindelijk hebben geholpen mijn Passies te (her)vinden;

DJ JeanN                  Passie 4 Food

 Passie 2 Connect  Passie 4 People

Vanaf het moment dat ik mijn zoektocht naar mijn innerlijke drijfveren ben gestart en mijn Passies heb gevonden, ben ik ook druk doende met het uitdragen van mijn Passies. Aanvankelijk vooral binnen de privésfeer. Dat uitte zich in het draaien van muziek in de kroeg waar ik destijds hobbymatig werkte en in het koken voor en met vrienden. Al vlug merkte ik dat het concreet bezig zijn met deze Passies tot een enorme berg aan extra energie en geluk leidde. Daar moest ik meer mee doen! In plaats van mijn Passies enkel hobbymatig uit te dragen, ben ik inmiddels gestart met het tot uitvoering brengen van mijn Passies op beroepsmatig vlak. Immers, “If you follow your passion, you’ll never have to work a day in your life!”

Ben je geïnteresseerd geraakt, wil je meer weten over mijn werkwijze of mogelijkheden, dan ben je van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen!