DJ JeanN

Ik heb al sinds mensenheugenis een zwak voor muziek. Ik verzamelde en verzamelde; eerst op cassette bandjes en later digitaal. Bij toeval ben ik in de jaren negentig, door het uitvallen van een collega DJ, achter de draaiknoppen beland. Vanaf die tijd is mijn passie voor muziek alleen maar gegroeid.

Waar ik ook mag zijn, ik luister altijd naar de muziek tonen. Ik ben gevoelig voor de sensatie en sfeer die de klanken brengen. Ik sta er feitelijk mee op en ga ermee naar bed. Sinds 2011 ben ik mijn hobby professioneler gaan aanpakken, door een eigen set aan te schaffen en op feesten en partijen te gaan draaien. Begin 2014 heb ik een aantal DJ cursussen bij de DJ School in Amsterdam met succes afgerond, waarbij mijn gevoel voor muziek nog meer tot uiting is gekomen. Mijn kennis over muziek en mijn skills voor het in elkaar zetten van verschillende soorten genres van muziek, is mede hierdoor aanzienlijk vergroot.

Als je me vraagt wat voor muziek mij in beweging brengt, dan is het antwoord van “Abba tot Zappa”. Ik houd van alle soorten muziek en ik draai ook alle soorten muziek, met als doel iedereen – van jong tot oud – in beweging te krijgen!

Ik ben een allround DJ en ik lever maatwerk, afgestemd op jouw behoeften. Voorafgaand aan een DJ opdracht vind ik het belangrijk om goed te bespreken wat de opdrachtgever van mij verwacht. Op die verwachtingen stem ik mijn muziek af. Ik ben niet alleen in te huren als DJ die plaatjes draait, ik ben ook actief als DJ die in opdracht mixtapes maakt. Zo heb ik bijvoorbeeld in opdracht van een sterrenrestaurant een tape gemixt met muziek om in het restaurant op de achtergrond af te spelen. Om je een idee over mijn Passie voor muziek te geven, heb ik een aantal mix tapes gemaakt en deze op verschillende muzieksites (Soundcloud, Mixcloud en YouTube) geplaatst. Ze zijn gratis te beluisteren!

Wil je me inhuren voor een feestje, een evenement of gaat jouw behoefte uit naar een mixtape speciaal voor jou op maat gemaakt, neem dan contact met me op!