Passie 2 Connect

Tijdens mijn zoektocht naar mijn innerlijke drijfveren én vooral mijn onderzoek naar wie ik ben, waar ik voor sta en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe, ben ik tot de ontdekking gekomen “wat” ik belangrijk vind:

Mensen in beweging brengen!

Het “hoe” openbaart zich in een aantal methodes die het beste bij mij passen; dit zijn mijn Passies. (Muziek, koken, mensen en het verbinden van mensen) Deze Passies ondersteunen mij en helpen jou om de beweging in gang te zetten. Ze zijn elk afzonderlijk of in combinatie in te zetten. Mocht er een “blokje” ontbreken, dan vul ik dit aan met – of verwijs je door naar – andere gepassioneerde mensen.

Mogelijkheden genoeg om de verbinding aan te gaan en de beweging mogelijk te maken!

Wil jij eens van gedachten wisselen, mogelijkheden onderzoeken, een evenement organiseren, of heb je suggesties, neem dan contact met me op!