Passie 4 People

Ik ben gedreven, betrokken, enthousiast, warm en direct ingesteld. Ik heb oog voor interactie tussen mensen en ben in staat om de samenwerking en teamresultaat binnen een groep te verbeteren.
Dit bewerkstellig ik door gebruik te maken van mijn intuïtie en opmerkingsvermogen en met name door veel tijd en energie te steken in mensen. Ik streef er in dat kader naar om mensen zelfbewust te maken; ze een spiegel voor te houden en “te sturen” als de situatie daar naar vraagt. Ik geef mensen graag iets mee, zonder daarbij in te boeten aan mijn integriteitsgevoel.

Daarbij zet ik mensen graag in hun kracht en krijg ik veel energie om werkzaam te zijn binnen een dynamische omgeving waar veel werk aan de winkel is op het gebied van mens en proces.

Ik heb een enorme levenservaring en heb meer dan 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als verander- en coachende manager. Wil je meer achtergrondinformatie over mij, neem gerust een kijkje op mijn profiel.

Jong of oud, groot of klein; een mens blijft voor mij het mooiste “product” om mee samen te werken. Door het volgen van een kindercoach opleiding bij Tea Adema, is mijn rugzak compleet gevuld met praktische handvaten om direct toe te kunnen passen.

Wil je me inzetten voor een verander-, coaching- en/of interim klus, een individueel gesprek of heb je meer baat bij een coaching sessie, neem dan contact met me op!