2 reacties

 1. Hallo Jeanne,
  Dat is lang geleden. Ik kwam je heel toevallig tegen in LinkedIn, zomaar wat snuffelen, en zo op deze pagina.
  Je hebt je goed ontwikkeld en nogal wat studies gevolgd. Ik wist dat er veel in je zat maar deze carriere,
  nee dat had ik niet verwacht. En ooit begonnen als kassier bij de ABN/AMRO Bank, wie had dat gedacht.
  Maar hoe is het verder met jou. Woon je nu in Amsterdam? Je hebt nog connecties met Weert zie ik.
  Hoe is het met de liefde?
  Met mij gaat prima. Ik woon nog steeds Stramproy en ben nog steeds alleen.

  Laat eens wat van je horen.
  Groetjes,
  Hans

  1. Hi Hans, sorry dat ik je zo laat een bericht terugstuur. Mijn website gaf me geen melding…. dat heb ik inmiddels aangepast. 🙂
   Wat ontzettend leuk om van je te horen. Tja jij bent nog steeds de “schuldige” van mijn mooie loopbaan pad. Alleen vergis je je. Ik ben niet bij de ABN gestart, dat was Heidi. Ik mocht voor 6 weken komen uithelpen en zat nog met een keuze om bij het leger te gaan beginnen of bij NMB te blijven. Hahahahha en nu bijna 28 later ben ik heel blij dat ik weg ben.
   1,5 jaar gedaan wat ik leuk vond. DJ-en, koken en veel reizen. Erop uit. Eerst alleen en daarna met mijn huidige vriendin. Na alles achter me te hebben kunnen laten, heb ik weer een vriendin uit Stramproy/Weert. Dochter van familie Munnichs, schoenenzaak uit Stramproy.

   Ik woon met haar in Amsterdam, sinds 1,5 jaar samen en daarvoor bijna 3,5 jaar alleen op het Leidseplein in een appartement van mijn oom. Na de scheiding en onze huizengedoe, ben ik terug op mijn oude plek boven de rivieren en dat voelt erg goed.
   Sinds een maand werk ik als teammanager bij de gemeente Amsterdam, een kleine 3 kilometer van mijn geboorteplekje. Tja….de cirkel is rond! En ik voel me erg gewenst en op mijn plek.
   Mijn eigen website gemaakt, met leuke dingen bezig en blijven genieten van het moment en al het moois om me heen.

   Hoe gaat het verder met jou? Weg bij ING en nu? Ik kom nog regelmatig in Weert en Stramproy (daar woont de moeder van Masch) en het lijkt me erg leuk om eens een bakkie te doen.

   Fijne dag, geniet van je weekend en spreek je graag eens live.

   Dikke zoen, Jeanne
   (0629295822)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *